Tule mukaan järjestämään Kirkkonummen Urheilijoiden juoksutapahtumaa

Kirkkonummen Urheilijat järjestää puolimaratonin sekä 10km juoksun sunnuntaina 20.8.2017.

Talkootehtävissä on mukana jo n. 30 henkilöä ja haemme mukaan vielä vapaaehtoisia eri tehtäviin.

Esimerkiksi seuraaviin tehtäviin haetaan lisäjoukkoja:

Liikenteenohjaajia, tehtäväsi on pysäyttää ja ohjata liikennettä jalankulkuväylillä.

Järjestysmiehiä, vaaditaan järjestysmieskortti. Tehtävänäsi on valvoa järjestystä lähtö/maalialueella.

Oheisohjelman vetäjiä, jos sinulla on idea miten viihdyttää paikalla olevaa yleisöä ja kilpailijoita ota rohkeasti yhteyttä.

Kisakanslian henkilöstöä. Tehtävinä on mm. ilmoittautumisten vastaanottaminen, numeroitten jako ja neuvonta.

Pyöräilijöitä, pyöräilijä kannustaa ja ohjaa reittiä juoksijoiden etujoukoissa,

keskivaiheilla sekä takajoukoissa.

Tapahtuman rakentaminen ja purkaminen. Lähtö- ja maalialueen sekä muiden pisteiden pystyttäminen ja purku.

Ajanotto, ajanoton apuhenkilöitä varakelloihin

Tehtäviin ei tarvita aikaisempaa kokemusta. Opastamme ja koulutamme kaikki tehtäviinsä. Talkoolaisille tarjotaan päivän aikana pientä syötävää. Tehtävät ajoittuvat pääsääntöisesti 10 - 14 välille.

2016 lähtö