Avoimia valmentajan, ohjaajan ja apuohjaajan tuntitöitä

Kirkkonummen Urheilijat ry on vuonna 1970 perustettu perinteinen useamman lajin yleisseura. Jäseniä seurassa on noin 1150. KirkU:ssa on monipuolista ja laadukasta lasten ja nuorten harrasteliikuntatoimintaa sekä kuntoliikuntaa aikuisille. Joukkuevoimistelussa ja painissa on mahdollisuus myös kilpailla.

Etsimme tällä hetkellä ohjaajia, valmentajia sekä apuohjaajia erityisesti joukkuevoimisteluun ja painiin. Myös muihin ohjaajatehtäviin voi hyvin ilmoittautua.

Toivomme Sinulta positiivista, oma-aloitteista, luotettavaa ja innostunutta otetta seurassa toimimiseen. Oma liikuntatausta katsotaan eduksi, mutta seuran kautta pääsee myös ohjaaja/valmentajakoulutuksiin.Vastuuohjaajaksi otamme yli 18-vuotiaita ja apuohjaajiksi yli 14-vuotiaita.Syksystä ohjaajaksi hakeutuvan katsotaan sitoutuvan ohjaukseen seuraavaan kevääseen asti. Vastuuohjaajan tehtäviin kuuluu suunnitella ja toteuttaa monipuolista ja ikätasoista toimintaa.

Tuntivalikoimaamme kuuluvat mm. erilaiset lasten ryhmät tenavajumpasta pallokerhoon, joukkuevoimistelu, telinevoimistelu, parkour, paini sekä erityyppiset aikuisten liikuntaryhmät.Tarkemmat tiedot ryhmistä, niiden aikatauluista, liikuntapaikoista ja tuntikuvauksista löytyy sivuilta kirkkonummenurheilijat.fi.

Mikäli sinut valitaan ohjaajaksi/valmentajaksi lasten tai nuorten ryhmään, on sinun esitettävä ennen työsuhteen alkua rikostaustaote seuralle.

Jätä tietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.

Hakemus

Kiinnostava tuntimäärä
Kerran viikossa yksi tunti
Kerran viikossa useampi tunti
Useamman kerran viikossa useampia tunteja
Mahdollinen aloitusajankohta
Ohjaaja- tai muu soveltava koulutus
Ohjaaja- tai muu soveltava kokemus

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.