Tällä hetkellä meillä ei ole vapaita ohjaajan tai apuohjaajan tehtäviä tarjota.

Kirkkonummen Urheilijat ry on vuonna 1970 perustettu perinteinen useamman lajin yleisseura. Jäseniä seurassa on noin 1200. KirkU:ssa on monipuolista ja laadukasta lasten ja nuorten harrasteliikuntatoimintaa sekä kuntoliikuntaa aikuisille. Joukkuevoimistelussa ja painissa on mahdollisuus myös kilpailla.

Toivomme Sinulta positiivista, oma-aloitteista, luotettavaa ja innostunutta otetta urheiluseurassa toimimiseen. Oma liikuntatausta katsotaan eduksi, mutta seuran kautta pääsee myös ohjaaja/valmentajakoulutuksiin.Vastuuohjaajaksi otamme yli 18-vuotiaita ja apuohjaajiksi yli 14-vuotiaita.Syksystä ohjaajaksi hakeutuvan katsotaan sitoutuvan ohjaukseen seuraavaan kevääseen asti. Vastuuohjaajan tehtäviin kuuluu suunnitella ja toteuttaa monipuolista ja ikätasoista toimintaa.

Tuntivalikoimaamme kuuluvat mm. erilaiset lasten ryhmät tenavajumpasta pallokerhoon, joukkuevoimistelu, telinevoimistelu, parkour, paini sekä erityyppiset aikuisten liikuntaryhmät.Tarkemmat tiedot ryhmistä, niiden aikatauluista, liikuntapaikoista ja tuntikuvauksista löytyy sivuilta kirkkonummenurheilijat.fi.

Mikäli sinut valitaan ohjaajaksi/valmentajaksi lasten tai nuorten ryhmään, on sinun esitettävä ennen työsuhteen alkua rikostaustaote seuralle.

Mikäli haluat jättää hakemuksen mahdollisia myöhempiä yhteydenottoja varten,voit jättää yhteystietosi lomakkeella.

Hakemus

Etunimi*
Sukunimi*
Syntymävuosi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Olen kiinnostunut ohjaamaan
Lasten harrasteliikunta
Voimistelu
Joukkuevoimistelu
Yleisurheilu
Paini
Parkour
Nuorten liikunta
Aikuisten liikunta
Muu seuratoiminta
Olen käytettävissä
Päivisin
Iltaisin
Viikonloppuisin
Milloin vain
Kiinnostava tuntimäärä
Kerran viikossa yksi tunti
Kerran viikossa useampi tunti
Useamman kerran viikossa useampia tunteja
Mahdollinen aloitusajankohta
Ohjaaja- tai muu soveltava koulutus
Ohjaaja- tai muu soveltava kokemus
Lisätiedot

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Otsikko