Tietoa voimistelijan vanhemmalle

Joukkuevoimistelu KirkUssa

KirkUlla joukkuevoimistelu on alkanut puhtaasti harrastetoimintana 2009. Tällöin toimintansa aloitti Kielot sekä Pisarat (nyk. Celestia). Kielot -joukkue ei ole enää toiminnassa mutta joukkueen voimistelijoista saatiin valmentajia seuralle myöhemmin. Vuonna 2014 starttasi kilpatoiminta pieni muotoisesti, jolloin Pisarat siirtyivät Asematapahtumista (nyk. staratapahtumista) kilpamatolle. Tästä olemme tulleet pitkän matkan eteenpäin lyhyessä ajassa. 2015 syksyllä seura sai oman voimistelumaton käyttöönsä ja alkuun se oli vain satunaisesti kilparyhmien käytössä. 2017 keväällä matto saatiin kaikkien käyttöön, kun joukkuevoimistelu  siirtyi koulun saleilta Into Clubiin harjoittelemaan ja matto sai pysyvän paikan. 2017 syksyllä toiminnassa on mukana reilut 160 voimistelijaa kymmenessä eri joukkueessa. KirkUssa tavoitteena on edistää tasapuolisesti sekä vahvaa harrastetoimintaa että tuoreempaa kilpatoimintaa.

Käsikirja - tietopaketti vanhemmille

Joukkuevoimistelun vanhempien käsikirjaan on koottu paljon tarpeellista tietoa lapsen harrastukseen ja seurassa toimimiseen liittyen. Löydät sielä mm. tapahtumiin liittyvää tietoa, varusteista, lisensseistä jne.

Uusien voimsitelijoiden vanhempien on velvollisuus käydä lukemassa ajatuksella käsikirja läpi. Syksyisin järjestämme uusien voimistelijoiden vanhemmille oman perehdytys illan.

Avaa käsikirja tästä.

Kilparyhmät

Kevätkausi alkaa 7.1. kilpaleirillä Kirkkoharjun koululla ja harjoitukset jatkuvat 8.1. samalla aikataululla. Kevätkausi päättyy 20.5. ja kesäkausi on 28.5.-30.6., joukkuekohtaiset aikataulut touko-kesäkuussa julkaistaan tammikuussa.

Kilpailut keväällä 2018 (alustava):

8.4.         Attitude Cup                         Celestia, Claretit K, Coraliet X, Solina
21.-22.4.  MKC cup, Mäntsälä                Celestia, Claretit K, Coraliet X&K, Solina
28.-29.4.  Yli 14v mestaruus, Turku       Celestia
5.-6.5.      Kaupunki Cup, Vantaa           Celestia, Claretit K, Coraliet X&K
19.-20.5. 12-14v mestaruus, Hyvinkää  Claretit
8.-10.6.   10-12v mestaruus, Turku       Coraliet X&K

Harrasteryhmät ja alle 10v kilparyhmät

Kevätkausi alkaa aikataulun mukaisesti 8.1. ja  kausi päättyy 20.5. ja kesäkausi on 28.5.-30.6., joukkuekohtaiset aikataulut touko-kesäkuussa julkaistaan tammikuussa.

Starat keväällä 2018

21.4.  Stara, Etelä-Suomi    Esivalmennus, Simpukat K&H
5.5. Stara, Etelä-Sumi        rytmiset, Simpukat K, Coraliet H ja Claretit H

Yhteystiedot, joukkueista ja lajista lisätietoa