KirkU Talent -erityisryhmä 7-10 v

Keskiviikkoisin Gesterbyn koululla klo 18-18.50 ajalla 19.9.-28.11.

KirkU Talent - Taitavasti telineillä, näppärästi pallotellen.

Ryhmä on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville kouluikäisille lapsille, kohderyhmä n 7- 10 vuotiaat  alakoululaiset.

Sisäänkäynti saliin hammashoitolan puoleisesta pukuhuoneesta.

Ilmoittaudu ryhmään

Ryhmässä liikutaan monipuolisesti kehonhallintaa ja välineen käsittelytaitoja vahvistaen ja kehittäen. Tunti rakentuu alkuverryttelystä, taito-ja harjoiteosiosta sekä rataharjoittelusta teeman mukaisilla telineillä ja palloilla.

Tunneilla voidaan mm riippua renkaissa, tasapainoilla erilaisilla telineillä, harjoitella erilaisia hyppytaitoja. Pallojen kanssa tehdään vierityksiä, heittoja, pompotuksia, potkuja. Tavoitteena on saada antoisa ja kiva liikuntaharrastushetki lapselle.

Mikäli lapsi osaa toimia ryhmässä itsenäisesti, avustajaa ei tarvita.

Oman avustajan mukanaolon toivotaan olevan mahdollista, mikäli lapsi ei pärjää muutoin ryhmässä.

Ensimmäisillä kerroilla oman avustajan on hyvä olla koko ajan paikalla tai saatavilla esim pukuhuoneessa.

Ryhmä on osallistujille maksuton.

Ryhmä järjestetään yhteistyössä Kirkkonummen kunnan liikuntapalveluiden kanssa.

Varusteet: sisäliikuntaan sopivat liikuntavaatteet esim: t-paita, verkkarit/trikoot, paljaat varpaat tai sisätossut halutessa

Lisätietoja: kurssivastaava(at)kirkkonummenurheilijat.fi