levypallo_0.jpgLASTEN KORIPALLO

Ilmoittautuminen kevään 2018 ryhmiin on käynnissä. Ilmoittautuminen tehdään myClub-jäsenpalvelun kautta alta.

Mikäli lapsi on ollut mukana syksykauden ryhmässä, on hänellä paikka suoraan kevätkauden ryhmään. Uutta ilmoittautumista ei tarvitse siis tehdä. Mikäli lapsi jää pois nykyisestä ryhmästä, tehdään peruutus sähköpostitse kurssivastaava(at)kirkkonummenurheilijat.fi

Tule mukaan pelaamaan korista. Iloista palloilua ja liikuntaa koriksen parissa. Aloitamme koripallotoimintaa muutaman vuoden tauon jälkeen uudelleen.
Ohjaajana koripallovalmentaja Tapio Taskinen.

Toiminta on suunnattu v 2011-2010 syntyneille tytöille ja pojille.

Harjoitukset 2 krt /vko:                                                                                     Keskiviikkoisin Kirkkoharjun koululla, A-sali klo 17-18.00 ja Launtaisin Gesterbyn koululla klo 12-13 (sisäänkäynti saliin hammashoitolan puolelta)

Ota mukaan harjoituksiin sisäliikuntavarusteet: t-paita, shortsit, tossut sekä juomapullo. Pelikengiksi riittää puhtaat vaaleapohjaiset lenkkarit tai muut sisäpelikengät. Omaa palloa ei heti alussa välttämättä tarvitse. Ohjaaja antaa lisäinfoa mahdollisista hankinnoista kauden aikana.