Syksy 2017

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin avautuu 12.6.

KirkU:ssa on ollut parkourryhmiä vuodesta 2012. Laji on vakiinnuttanut paikkansa seuran toiminnassa ja v 2017 parkourharrastajia on KirkU:ssa mukana n 180.

parkour_on_vauhdikasta_ja_hauskaa.jpgParkour on nopeaa ja ketterää liikkumista paikasta toiseen. Tarkoituksena on liikkua sulavasti ja katkeamattomasti mm esteiden yli, erilaisia pintoja, alustoja ja tasoja hyväksikäyttäen. Parkourata voi lähes missä vain, ulkona erilaisia rakennelmia ja telineitä hyväksikäyttäen ja sisällä erilaisia sisätilojen välineitä ja telineitä hyödyntäen.

KirkU:ssa  parkouraamme syksy-talvikaudella jumppasalissa, jossa rakennamme esteratoja mm. hyppyarkusta, patjoista, penkeistä, rekeistä, nojapuista pukeista jne.Kesäkaudella parkourataan ulkona ja kesäleireillä  sisällä ja ulkona.  Parkouraus on hauskaa ja kekseliästä liikkumista.

Teemme yhteistyötä  http://www.parkourhelsinki.fi , josta ammattitaitoiset ja pidetyt ohjaajamme tulevat. Apuohjaajia olemme saaneet jo seuran omista ensimmäisistä ryhmistä.

KAUSIMAKSUT SYYSKAUSI 2017:

Perusryhmä 93 €

Junnuryhmä 85 €

JÄSENMAKSU V 2017:

Kausimaksun lisäksi maksetaan KirkU:n jäsenmaksu 10 € kerran /kalenterivuosi.

Kausimaksu-ja jäsenmaksulasku lähetetään sähköpostitse.