PARKOUR

Syksykauden 2018 ryhmien ilmoittautuminen avautuu 25.6.

KirkU:ssa on ollut parkourryhmiä vuodesta 2012. Laji on vakiinnuttanut paikkansa seuran toiminnassa ja v 2018 parkourharrastajia on KirkU:ssa mukana n 180.

parkour_on_vauhdikasta_ja_hauskaa.jpgParkour on nopeaa ja ketterää liikkumista paikasta toiseen. Tarkoituksena on liikkua sulavasti ja katkeamattomasti mm esteiden yli, erilaisia pintoja, alustoja ja tasoja hyväksikäyttäen. Parkourata voi lähes missä vain, ulkona erilaisia rakennelmia ja telineitä hyväksikäyttäen ja sisällä erilaisia sisätilojen välineitä ja telineitä hyödyntäen.

KirkU:ssa  parkouraamme syksy-talvikaudella jumppasalissa, jossa rakennamme esteratoja mm. hyppyarkusta, patjoista, penkeistä, rekeistä, nojapuista pukeista jne.Kesäkaudella parkourataan ulkona ja kesäleireillä  sisällä ja ulkona.  Parkouraus on hauskaa ja kekseliästä liikkumista.

Parkourissa keskitytään kehittämään liikkumiseen tarvittavia perusominaisuuksia:tasapainoa, voimaa, dynaamisuutta, kestävyyttä, tarkkuutta, tilan hahmotusta ja luovuutta. Parkour on yksinkertaisimmillaan juoksemista, hyppäämistä ja kiipeämistä. Siinä mm. tasapainoillaan, ylitetään esteitä, sujahdellaan ahtaista väleistä, kiivetään seinille, hypitään erilaisille pinnoille ja heilutaan puissa. Liikkumistä jokapäiväisessä ympäristössä, ympäristön antamia mahdollisuuksia hyödyntäen. Se on tapa harjoittaa kehoa ja mieltä toiminnallisempaan ja tehokkaampaan suuntaan.

Teemme yhteistyötä  http://www.parkourhelsinki.fi , josta osa ammattitaitoisista ja pidetyistä ohjaajistamme tulevat.

KAUSIMAKSUT SYYSKAUSI 2018:

Perusryhmä 95 €

Junnuryhmä/perheryhmä  90 €

JÄSENMAKSU V 2018:

Kausimaksun lisäksi maksetaan KirkU:n jäsenmaksu 10 € kerran /kalenterivuosi.

Kausimaksu-ja jäsenmaksulasku lähetetään sähköpostitse.