AIKUISTEN  OHJATTU LIIKUNTA KEVÄT 2019
Kevään kortit voimassa ajalla 2.1.-20.6.2019   Osta liikuntakortti kevääksi täältä.  KLIKKAA KUVAA!

kausikortti_kevat_.png

10_kortti_kevat.png

5_kortti_kevat.png

MAKSUTAVAT

Ilmoittautumisen yhteydessä saat valitsemasi kausimaksulaskun sähköpostiisi. Jäsenmaksu -lasku lähetään erikseen sähköpostitse.

Kausimaksun voi maksaa tilisiirtona tai Smartum-seteleillä, Smartum-saldolla, Edenred tai Tyky-onlinella,Sporttipassilla. Smartum setelit voi luovuttaa ohjaajalle suoraan tai ne voi lähettää KirkU Munkinmäentie 19 02400 Kirkkonummi.

JUMPPAKORTTI OHJAAJALTA

Saat ohjaajalta jumppakortin näyttämällä pankin tai käyttämäsi maksutavan maksuvahvistetta.
Ohjaajat saavat myös listauksen maksaneista pienellä viiveellä ja jakavat jumppakortteja.

Koko kevään jumppakortti sekä 5:n ja 10 kerran kortit ovat voimassa 20.6.2019 saakka.

Huom!  Maanantain vapaaharjoittelu on vain kaikki jumpat ostaneille. Peliryhmät toimivat omilla kausimaksuilla.

JÄSENMAKSU
Kausimaksun lisäksi maksetaan 20 € jäsenmaksu kerran / kalenterivuosi.

MAHDOLLISET MUUTOKSET/TUNTIPERUUTUKSET

Koulun tai uimahallin ollessa kiinni tunteja ei pidetä. Mahdollisista muuoksista ilmoitetaan Kirkkun aikuisten facebook ryhmässä sekä sähköpostilla.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.