AIKUISTEN  OHJATTU LIIKUNTA SYKSY 2018

13.8. - 20.12.2018

Osta jumppakortti syksyyn!  Vaihtoehtoina: Syksyn 2018 kaikki jumpat kortti, 10-kortti tai 5-kortti! Kortit voimassa 31.12.2018 saakka.

KLIKKAA KUVAA!

Syksy_2018_1.png

Syksy_2018_2.png

Syksy_2018_3.pngMAKSUTAVAT

Ilmoittautumisen yhteydessä saat valitsemasi kausimaksulaskun sähköpostiisi. Jäsenmaksu -lasku lähetään erikseen sähköpostitse.

Kausimaksun voi maksaa tilisiirtona tai Smartum-seteleillä, Smartum-saldolla, Edenred tai Tyky-onlinella,Sporttipassilla. Smartum setelit voi luovuttaa ohjaajalle suoraan tai ne voi lähettää KirkU Munkinmäentie 19 02400 Kirkkonummi.

JUMPPAKORTTI OHJAAJALTA

Saat ohjaajalta jumppakortin näyttämällä pankin tai käyttämäsi maksutavan maksuvahvistetta.
Ohjaajat saavat myös listauksen maksaneista pienellä viiveellä ja jakavat jumppakortteja.

Koko syksyn jumppakortti sekä 5:n ja 10 kerran kortit ovat voimassa 311218 saakka.

Huom!  Maanantain vapaaharjoittelu on vain kaikki jumpat ostaneille. Peliryhmät toimivat omilla kausimaksuilla.

JÄSENMAKSU
Kausimaksun lisäksi maksetaan 20 € jäsenmaksu kerran / kalenterivuosi.

MAHDOLLISET MUUTOKSET/TUNTIPERUUTUKSET

Koulun tai uimahallin ollessa kiinni tunteja ei pidetä. Mahdollisista muuoksista ilmoitetaan Kirkkun aikuisten facebook ryhmässä sekä sähköpostilla.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

TUTUSTU SYKSYN 2018 VIKKO-OHJELMAAN TÄSTÄ!