Perheliikuntaryhmät 

sirkuskoirat.jpg

Perheliikuntaryhmiin ovat tervetulleita lapset yhdessä aikuisen kanssa.Perheliikuntaryhmissä lapsi ja aikuinen kokevat liikkumisen riemua yhdessä. 

PERHEJUMPPA

Pienempien lasten perheliikuntaryhmässä leikitään juoksu-ja liikuntaleikkejä, lorutellaan, körötellään, peuhataan, lauletaan, temppuillaan,tutustutaan erilaisiin liikuntavälineisiin. Leikinomainen liikkuminen harjaannuttaa pienen lapsen perusliikuntataitoja; tasapainoa, reaktiokykyä, rytmikykyä,kehontuntemusta-ja hallintaa.

2-3 v + aikuinen tiistaisin Laajakallion koulu klo 18-18.50   Ilmoittaudu 

--------------------------------------------------------------------------------------------

PERHETEMPPU   

Perhetempputunnilla harjoitellaan erilaisia teline-, akrobatia- ja temppuiluliikkeitä. Oman aikuisen avustuksella temppuja on mukava harjoitella. Kehonhallinta ja liikunnalliset taidot kehittyvät lapsella ja aikuinenkin voi oppia uutta!  Ryhmässä puretaan alkuun energiaa juosten, temmeltäen ja leikkien. Taito-osiossa harjoitellaan temppua/taitoa sekä vahvistetaan taitoa monipuolisella rataosuudella.

3-6 v + aikuinen tiistaisin Kantvikin koulu klo 17-17.50   Ilmoittaudu 

-------------------------------------------------------------------------------------------

PERHEPARKOUR
 
Perheparkour on 4-7-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä lapsi ja vanhempi harjoittelevat yhdessä  parkourin erilaisia perustaitoja: ylityksiä, alituksia, hyppyjä, alastuloja.Haastetta riittää niin lapselle kuin aikuisellekin.
Perheparkour 4-7 v Lauantaisin Kirkkoharjun koululla klo 15-15.45  Ilmoittaudu 
------------------------------------------------------------------------------------------

TOUHUPERHIS   

Tervetuloa liikuntasaliin peuhaamaan, pallottelemaan, temppuilemaan. Ohjaajan vetämän yhteisen alkulämmittelyn jälkeen perheet voivat puuhastella oman kiinnostuksen mukaan telineradoilla ja käytössä on erilaisia liikuntavälineitä. Mukaan tunnille voi tulla eri-ikäisten, alle kouluikäisten lasten kanssa. Touhuperhis- tunneille ei ennakkoilmoittautumista, kertamaksu 5 € (käteismaksu)

Touhuperhis tunnit Laajakallion koululla sunnuntaisin klo 15.50-16.45  Kevään viimeinen kerta 7.5.

AVOIMET  PERHEIDEN TOUHUTUNNIT                                                          Laajakallion koululla tiistaina 12.2. ja 5.3. klo 17.10-18.00

Tervetuloa jumppasaliin touhuamaan, reippailemaan ja liikkumaan telineillä ja välineiden kanssa. Mukaan tunneille voi tulla eri-ikäisten lasten kanssa, ikäsuositus alle 8 v.    Ei ennakkoilmoittautumista, vapaa pääsy.

-------------------------------------------------------------------------------------------