Perheliikuntaryhmät

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittautuminen syksyn 2017 ryhmiin on käynnissä. Ilmoittautuminen tehdään myClub-jäsenpalvelun kautta alta.
 
sirkuskoirat.jpg

Perheliikuntaryhmiin ovat tervetulleita lapset yhdessä aikuisen kanssa. Perheliikuntaryhmiämme ovat:

PERHEJUMPPA   

Perheliikuntaryhmissä lapsi ja aikuinen kokevat liikkumisen riemua yhdessä. Ryhmässä puretaan energiaa juosten, temmeltäen ja leikkien sekä temppuillaan ja taiteillaan rataosuudella. Tuntien aikana tutustutaan erilaisiin liikuntavälineisiin ja opitaan taitoja kuperkeikasta käsilläseisontaan. Perheliikunnassa lapsen motoriset taidot ja kehonhallinta harjaantuvat ja aikuisellakin syke nousee.

PERHEPARKOUR   Perheparkour on tarkoitettu 4-7-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä lapsi ja vanhempi liikkuvat yhdessä ja harjoittelevat parkourin perustaitoja. Haastetta riittää niin lapselle kuin aikuisellekin.TOUHUPERHIS   Tervetuloa liikuntasaliin peuhaamaan, pallottelemaan, temppuilemaan. Ohjaajan vetämän yhteisen alkulämmittelyn jälkeen perheet voivat puuhastella oman kiinnostuksen mukaan telineradoilla ja käytössä on erilaisia liikuntavälineitä. Mukaan tunnille voi tulla eri-ikäisten, alle kouluikäisten lasten kanssa. Touhuperhis- tunneille ei ennakkoilmoittautumista, kertamaksu 5 € (käteismaksu)

Touhuperhis tunnit sunnuntaisin klo 17-17.50 alkaen 3.9. Gesterbyn koululla