SM-JOUKKUEET

Tavoitteet korkealla, laadukasta valmennusta, hauskaa yhdessäoloa ja monipuolista harjoittelua”

SM-joukkueissa tavoitteena on 12-vuoden iässä nousta SM-sarjaan kilpailemaan. Nousuun vaatimuksena on joukkueen hyvä kilpailumenestys edeltävinä kausina ja motivoitunut sekä sitoutunut ote harjoitteluun

SM-sarjaan pyrkiessä harjoitellaan tiheään ja intensiivisesti jo nuorena, sillä laji vaatii erinomaista liikkuvuutta, ketteryyttä, motoriikkaa, nopeutta, räjähtävää voimaa, rytmitajua sekä sulavaa liikekieltä. Harjoitusmäärät nousevat joukkuekohtaisesti tavoitteena 12–14 SM-sarjaan noustessa 5 kertaa viikossa 2,5–3 tuntia kerralla.

Tiivis joukkue ja korkeat tavoitteet vaativat myös voimistelijan perheeltä sitoutumista kuskaamiseen, kustantamiseen ja kannustamiseen. Joukkueilla useimmiten vapaata koulujen lomapäivinä. Joukkueharjoittelussa korostuu kaikkien läsnäolo harjoituksissa sekä tapahtumissa, erityisesti kun kyseessä on esiintyvä laji.

SM-sarjaan pyrkivät ryhmät hakevat vuosittain voimisteluliiton valmennustoimintaan mukaan. SM-joukkueilla on mahdollisuus hakea kansainvälisiin kilpailuihin, pääpaino kuitenkin kansallisissa kilpailuissa.

Joukkueiden harjoittelusta vastaa Viveca Lindgren, joukkuevoimistelu@kirku.fi

KUINKA MUKAAN?

Joukkueisiin otetaan uusia voimistelijoita kokeilukertojen kautta touko-kesäkuussa ja joulukuussa.

2006 ja sitä aiemmin syntyneet sopivat kokeilukerran joukkueen harjoituksiin.

Kevään virallinen testikerta 2007-2012 syntyneille 21.5.2019.

Ilmoittautuminen:

Lisätietoa joukkueista ja kokeilukerran sopiminen: joukkuevoimistelu@kirku.fi

JOUKKUEET

CELINA X (2011-2012)

Joukkue harjoittelee kolmesti viikossa ja kilpailee 8-10v sarjassa.

SIMPUKAT X (2009-2010)

Joukkue harjoittelee neljästi viikossa ja kilpailee 8-10v sarjassa.

TEAM CORALIET (2007-2008)

Joukkue harjoittelee viidesti viikossa ja kilpailee 10-12v sarjassa. Joukkue nousee 12-14 v SM-sarjaan keväällä 2020.