LEIRI-INFOA

LEIRIAIKA: ma-pe klo 9-15

PAIKKA: Gesterbyn koulu, liikuntasali os Vilhonkummuntie 4.
HINTA: 125 € / vko
Lasku lähetetään sähköpostitse ennen leiriä. Hinta sisältää vakuutuksen ja lounaan.

RUOKAILU:
Lounas syödään koulukeskuksen ruokalassa. Välipalaa varten leiriläinen ottaa omat terveelliset eväät iltapäivällä syötäväksi.

LEIRIPÄIVIEN AIKATAULUA:

Kello:
9-10 Saapuminen leirille liukuvasti
10 -11.30 Liikuntaa salissa/ulkona
11.30-12.30 Lounas ja lounastauko
12.30-14.00 Liikuntaa salissa/ ulkona
14-15 Välipala-aika, rauhoittuminen, pelailua, temppuilua tms , kotiin lähtö liukuvasti

Ohjattu ohjelmallinen leiriaika on klo 10-14, ensimmäinen ja viimeinen tunti enemmän vapaampaa touhuamista.
Osallistujille lähetetään sähköpostitse tarkempi leiriohjelma/infokirje ennen leirin alkamista sekä infokysely mahdollisista ruokarajoitteista, kuvausluvasta yms huomioitavasta.

yhteystiedot: Kurssivastaava KirkU ry: Susanna  Huusko

kurssivastaava@kirkkonummenurheilijat.fi, puhelin 040-543 9069

VARUSTEET: ohjelman mukaiset liikuntavarusteet mm sisälle shortsit ja t-paita ja ulkoliikuntaa varten sään mukaiset liikuntavarusteet esim. verkkarit, lenkkarit/muut mukavat jalassa hyvin pysyvät kengät, takki/huppari ja juomapullo.

LEIRIEN OHJELMAA:

Liikuntaleirit ovat todellisia monilajileirejä, jossa ohjelmaa on sisällä ja ulkona. Mm. sirkustelua, temppuilua, frisbeetä, palloilua, telinetaitoja, parkouria.
Liikunnan lomassa myös rauhoittumisen hetkiä: lukemista, piirtelyä, lautapelejä, pingistä, hauskoja leikkejä, jätskiretki,visaisia tehtäviä.  Iloista kesälomameininkiä tiedossa.

Parkourleireillä pääpaino toiminnassa on parkourtaitojen ja harjoitteiden tekemisessä erilaisten leikkien, ratojen, temppujen ja telineiden avulla. Liikutaan sisällä ja ulkona. Tutuksi tulevat suosikkileikit Mario Bros, kaupunkisota, kikabum, parkourhippa. Välillä rauhoitutaan tekemään omia temppuratoja tai majoja tai pelaamaan nimibingoa, kuva-arvoitusta tai pingistä.

MUUTA :

Ilmoittautuminen on tehtävä leirille tulevan lapsen tiedoilla.
Lähetämme ennen leiriä infokirjeen sekä kyselylomakkeen, jossa ilmoitetaan mahdollisista ruokarajoitteista sekä muista mahdollisista lasta koskevista leiripäivän kulkuun vaikuttavista asioista.