Leirit, kurssit

Telinevoimistelun Naperokurssi 4-5 vuotiaille

Gesterbyn koululla (os Vilhonkummuntie 4 ) keskiviikkoisin klo 18.10-18.55 13.3.-10.4.2019

Telinevoimistelun naperokurssille ovat tervetulleita kaikki 4-5-vuotiaat tytöt ja pojat.  Kurssilla tutustutaan telinevoimistelun eri osa-alueisiin ja liikutaan käyttäen rekkejä, nojapuita, renkaita, puomia, ponnistuslautoja, trampoliineja ja permantopatjoja.  Taitojen harjoittelu tapahtuu telineradoilla sekä leikkien ja mielikuvien kautta.  Tervetuloa mukaan!

Hinta: 32 €                              Ilmoittaudu täältä

Hiihtolomalla Telinevoimistelun treenipäivät

Aamutreenit: ma 18.2 ja  ti 19.2 klo 10-12.15
Iltatreenit: ke 20.2 ja to 21.2 klo 17-19:15

Hinta:
Mukaan voi tulla joko aamu-tai iltatreeneihin tai halutessa kaikille kerroille.
Kahden treenikerran kokonaisuus aamu/tai iltatreenit 25 €
Kaikki treenipäivät aamu-ja ilta ma-to 45€

Hiihtoloman treenipäivät on tarkoitettu 8-16-vuotiaille telinevoimisteijoille.

Ilmoittautumisen yhteydessä merkitse lisätietoja kenttään, osallistuko lapsi aamu/iltatreeneihin.

Hiihtoloman treenipäivissä harjoitellaan monipuolisesti telinevoimisteluun vaadittavia fyysisiä ominaisuuksia sekä telinevoimistelun osa-alueita etenkin perusvoimistelun, permannon ja hyppyjen tekniikkaa. Hiihtoloman treenit pidetään Intolla KirkUn joukkevoimistelusalissa. Treeneissä käytetään tehokkaasti myös KirkUn uusinta hankintaa: Airtrackia eli ilmavolttirataa.

Paikka: Into, KirkUn jv-Sali. Osoite: Munkinmäentie 7.
Voimistelijat odottavat aulassa treenien alkua, aluasta siirrytään ohjaajan johdolla harjoitustilaan.
Varusteet: Omalla nimellä varustettu juomapullo, joustavat kehonmyötäiset liikuntavaatteet, paljaat varpaat/voimistelutossut
Ohjaaja: Alina Oksanen + apuohjaaja

-------------------------------------------------------------------------------------------

TELINEVOIMISTELUN TUTUSTUMISTUNNIT

Erillisiä tutustumistunteja ei tiedossa tällä hetkellä.

Tervetuloa tutustumaan KirkU:n telinevoimisteluun maksuttomalle telinevoimistelutunnille.
Telinevoimisteluohjaajan johdolla pääset kokeilemaan telinevoimistelua permannolla ja muutamilla telineillä. Jos kiinnostut jatkamaan lajia jossakin ryhmistämme, voit kysyä ohjaajalta lisää samalla.

Tutustumistunnille on ilmoittauduttava ennakkoon alta olevista linkeistä.