Leirit, kurssit

TELINEVOIMISTELUN TREENILEIRI 3.1.-5.1.2019

Telinevoimisteluleiri tytöille ja pojille 8-16 v
Leiri on suunnattu jatkotason voimistelijoille, pohjaa telinevoimistelusta oltava.

Treenileirillä liikutaan monipuolisesti eri telineteillä. Ohjelmassa on telinevoimistelun erilaisia osa-alueita kuten hyppy ja perusvoimistelu, akrobatiaa permannolla sekä airtrackilla. Leirillä harjoitellaan  telinepisteillä kuten puomilla ja rekillä; tekniikkaa hioen ja uusia liikkeitä opetellen. Harjoituksiin kuuluvat myös lämmittelyt, kehonhallinnalliset oheisharjoitteet, lihaskunto- ja liikkuvuusosiot sekä loppuverryttelyt. Tervetuloa mukaan!

Leiri järjestetään yhteistyössä KirkU + MasKi-Gym

Hinta: 60 €
Paikka: Gesterbyn koulu os Vilhonkummuntie 4
Ajankohta: Torstai  3.1. ja perjantai 4.1. klo 17-20, lauantai  5.1. klo 10-14

Ilmoittaudu

-------------------------------------------------------------------------------------------

TELINEVOIMISTELUN TUTUSTUMISTUNNIT

Erillisiä tutustumistunteja ei tiedossa tällä hetkellä.

Tervetuloa tutustumaan KirkU:n telinevoimisteluun maksuttomalle telinevoimistelutunnille.
Telinevoimisteluohjaajan johdolla pääset kokeilemaan telinevoimistelua permannolla ja muutamilla telineillä. Jos kiinnostut jatkamaan lajia jossakin ryhmistämme, voit kysyä ohjaajalta lisää samalla.

Tutustumistunnille on ilmoittauduttava ennakkoon alta olevista linkeistä.