Harrastusinfo

Seurassamme on harrastetason telinevoimistelutoimintaa sekä mahdollisuus suorittaa Voimisteluliiton kilpajärjestelmän  mukaisia telinevoimistelun merkkejä.Harjoituksia telinevoimistelussa on mahdollisuus valita 1-3 kertaa viikossa. Telinevoimisteluryhmiämme ohjaavat Voimisteluliiton koulutusjärjestelmän mukaisesti koulutetut telinevoimistelun lajiohjaajat.

Telinejumpparyhmämme toimivat taso-ja ikäryhmissä

Alkeisryhmästä on hyvä aloittaa harrastus, mikäli lajista tai muusta akrobatia/sirkus/ muu voimistelu ei ole aiempaa kokemusta.

Jatkoryhmiin tulevalta edellytetään harrastuneisuutta telinevoimistelusta tms vastaavan lajin parista, esim sirkus/jv-tai rytminenvoimistelu/ cheerleading. Oikea ryhmä löytyy usein kokeilemalla.

Jatkoryhmien vaatimustasosta kertoo numero ryhmän perässä 1 = vähintäään vuoden harrastuneisuus 2= harrastuneisuutta lajista jo useammalta vuodelta 3= harrastuneisuutta lajista useammalta vuodelta, lajitaidot hallussa hyvin.

Edistyneet: Harrastuneisuutta lajista usealta vuodelta, lajitaidot hallussa hyvin

Telinevoimistelutunnin sisältö
Tuntiin sisältyy lämmittelyä, voima- ja notkeusosio sekä itse telineharjoituksia yhdellä tai useammalla telineellä. Lopuksi loppuverryttelyä tai leikkiä.Telinevoimistelun harjoittelu aloitetaan perusliikkeistä sekä voima,-ketteryys- ja notkeusharjoituksista.Telinejumpassa harjoitetaan taitoja permannolla sekä eri telineillä : rekki, hypyt, puomi, nojapuut ja renkaat.

Kausimaksut syksy 2018

Perusryhmä 1 krt /vko 95 €

Lisätreeniryhmä / 5-6 vuotiaiden alkeisryhmä/ merkkiryhmä: 88 €

Varusteet

Tiukahkot jumppavaatteet: trikoot/shortsit, t-paita / toppi/ jumppapuku ja paljaat varpaat. Juomapullo. Vaatteet eivät saa olla löysät ,etteivät haittaa liikkumista telineillä tai avustamista. Korut , kellot pois, pitkä tukka kiinni.

KirkU:n voimisteluvaatemallisto

KirkU:n teline-ja joukkuevoimistelijoilla on mahdollisuus tilata voimisteluun sopivia seuravaatteita. Katso mallisto, hinnat ja tilausmahdollisuus Voimisteluvaatemallisto KirkU