KESÄPARKOUR-KURSSIT 2018

Tämä parkourin kesäkurssi sopii niin uusille harrastajille kuin niille, joilla on kokemusta lajista jo hieman. Kesäparkour-kurssilla tutustutaan parkouraamiseen ulkona Kirkkonummen keskustan alueilta löytyviä kohteita hyödyntäen.
Parkourissa pääset harjoittelemaan ketterää ja sulavaa liikkumista esteiden yli ja ali. Koe miten hauskaa ja kekseliästä liikkumista parkour on!

Ryhmä 7-10 v: keskiviikkoisin klo 17-18.15

Aika:  23.5.-20.6.2018 yhteensä 5 kertaa

Tapaaminen: Kirkkoharjun koulun (yläkoulun) sisäpihalla, josta matkaa jatketaan myös eri kohteisiin.

Varusteet: verkkarihousut, (ei shortseja lämpimälläkään!) kengät ,jotka soveltuvat liikkumiseen (pysyvät hyvin jalassa), sään mukaan vaatetusta,juomapullo.

Ohjaaja: Tuukka Ruokokoski ja apuohjaaja

Kurssimaksu: 50 € sekä 10 € jäsenmaksu vuodelle 2018. Mikäli jäsenmaksu on maksettu jo aiemmin tälle vuodelle, ei makseta enää toistamiseen.