Tule mukaan joukkuevoimisteluun

Joukkueisiin otetaan uusi voimistelijoita mukaan marras-tammikuussa ja touko-elokuussa. Kilparyhmiin voi myös kysyä paikkaa keskellä kautta. Syyskausi kestää elokuusta joulukuuhun ja Kevätkausi joulukuusta toukokuuhun. Joukkueesta riippuen harjoitellaan myös kesäkuussa. 

MUKAAN KAUDELLE 2018-2019

Syksyllä alkaa uusia ryhmiä, joihin pääsee ilmoittautumaan MyClubin kautta. Uusia ryhmiä ovat: Celina Harraste 2011-2012, Esivalmennus 2013-2014 sekä voimistelukoulut 6-7v ja 8-10v Intolla. 

Nykyisiin harrasteryhmiin pääsee myös ilmoittautumaan syksylle MyClubista, paikkoja on muutamia seuraaviin harrastejoukkueisiin: Solina ja Claretit 2003-2006, Coraliet 2007-2008 ja Simpukat 2009-2010. 

Kilparyhmiin; Celestia, Claretit Kilpa, Coraliet K ja X sekä Simpukat K ja X pääsee hakeutumaan osallistumalla valintatilaisuuteen keskiviikkona 9.5.. Lisätietoa ja ilmoittautuminen: https://kirkkonummenurheilijat.myclub.fi/flow/events/838433

Mukaan kilparyhmiin 

Kilparyhmiä löytyy 2002-2010 syntyneille tytöille ja niihin otetaan mukaan uusia voimistelijoita aina kauden lopussa ja poikkeuksissa myös kauden aikana. yli 9 vuotiaiden kilparyhmään pääsy edellyttää hyvää liikkuvuutta, ketteryyttä, ryhtiä, vartalonhallintaa sekä perusvoimistelutaitoja. Kaikkien lajiliikkeiden osaamista ei edellytetä, kun perus elementit löytyvät on mahdollisuus ne oppia hyvällä asenteella. Vaatimus taso vaihtelee ikäkauden mukaan. 

Vaatimukset: 

Celestia, Claretit, Coraliet X: Aikaisempi vahva voimistelu- tai tanssitausta, liikkuvuus hyvällä tasolla selässä ja jaloissa, hyvä peruskunto

Coraliet K: Jonkinverran aiempaa voimistelu- tai tanssitaustaa, liikkuvuus hyvällä tasolla selässä ja jaloissa, hyvä peruskunto

Simpukat K: tulee osata silta, spagaatit sekä voimistelun perusliikkeitä. 

Toukokuussa 2018 perustetaan uusi kilparyhmä 2011-2012 syntyneille. Joukkueeseen otetaan ensisijaisesti nykyisen esivalmennuksen voimistelijoita ja tämän jälkeen uusi tulokkaita. Kilparyhmän vaatimuksena on sitoutua harjoittelemaan 2-3krt viikossa tunnollisesti. Tässä kohtaa taitovaatimuksia ei vielä ole sillä lapset kehittyvät nopeasti, kun ovat innostuneita harrastuksesta. 

Mukaan harrasteryhmiin 

Harrasteryhmät ovat kaikille kiinnostuneille avoimia ryhmiä, jotka toimivat kuitenkin pitkäjänteisesti ja sitoutuneesti. Harrasteryhmämme pyörivät samoilla valmentajilla ja voimistelijoilla useita vuosia, mutta ilman kilpailullisia tavoitteita. Harrasteryhmiä löytyy 2002-2010 vuotiaille ja niihin pääsee mukaan aina syys- ja kevätkauden alussa mikäli tilaa on. 

Ryhmien ilmoittautuminen löytyy valikosto ikäkauden alta. 

Elokuussa 2018 perustetaan uusi harrasteryhmä 2011-2012 syntyneille. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa voimistelunperustaitoja sekä lajitaitojen alkeita leikin omaisesti. Ryhmään otetaan ensisijaisesti esivalmennuksen voimistelijoita, jonka jälkeen avautuu ryhmä myös uusille voimistelijoille. 

Elokuussa 2018 perustetaan myös uusi Esivalmennusryhmä 2013-2014 syntyneille tytöille. Alustavasti ryhmiä tulee kaksi, toinen harjoittelee kerran viikossa ja toinen kaksi kertaa viikossa. Ryhmiin aukeaa ilmoittautuminen toukokuussa,  jolloin pidetään myös avoimet harjoitukset kiinnostuneille.