Tervetuloa KirkU:n telinevoimisteluryhmiin

Telinevoikkalogo.jpg

TELINEVOIMISTELUN TUTUSTUMISTUNNIT  Torstaina 23.8. Gesterbyn koululla os Vilhonkummuntie 4

Tervetuloa tutustumaan KirkU:n telinevoimisteluun maksuttomalle telinevoimistelutunnille.
Telinevoimisteluohjaajan johdolla pääset kokeilemaan telinevoimistelua permannolla ja muutamilla telineillä. Jos kiinnostut jatkamaan lajia jossakin ryhmistämme, voit kysyä ohjaajalta lisää samalla.

Tutustumistunnille on ilmoittauduttava ennakkoon alta olevista linkeistä.

5-8 vuotiaat klo 17.15-18.15 ilmoittaudu

9 vuodesta ylöspäin klo 18.15-19.15 ilmoittaudu

---------------------------------------------------------------------------------------

KirkU:ssa on telinevoimisteluryhmiä 5 vuotiaasta ylöspäin.

Telinevoimistelu lajina on  kaikille sopiva ja monipuolinen harrastus. Telinevoimisteluharjoitukset antavat myös hyvän pohjan kaikkeen liikuntaan tai toimii hyvänä fysiikkatreeninä jonkin toisen lajin harrastajalle. Monipuoliset telinejumppa-harjoitukset  kehittävät lapsen  kehonhallintaa, nopeutta, liikkuvuutta, koordinaatiota, tasapainoa, reaktiokykyä, rytmitajua ja voimaa.