Telinevoimistelu 5-15 v

Telinevoikka_2.jpg

Telinevoimistelu lajina on  kaikille sopiva ja monipuolinen harrastus. Telinevoimisteluharjoitukset antavat myös hyvän pohjan kaikkeen liikuntaan tai toimii hyvänä fysiikkatreeninä jonkin toisen lajin harrastajalle. Monipuoliset telinejumppa-harjoitukset  kehittävät lapsen  kehonhallintaa, nopeutta, liikkuvuutta, koordinaatiota, tasapainoa, reaktiokykyä, rytmitajua ja voimaa.

Seurassamme on harrastetason telinevoimistelutoimintaa sekä mahdollisuus suorittaa Voimisteluliiton kilpajärjestelmän  mukaisia telinevoimistelun merkkejä.Harjoituksia telinevoimistelussa on mahdollisuus valita 1-3 kertaa viikossa. Telinevoimisteluryhmiämme ohjaavat Voimisteluliiton koulutusjärjestelmän mukaisesti koulutetut telinevoimistelun lajiohjaajat.

Telinevoikka_kera.jpg


Telinevoimistelutuntiin
  sisältyy lämmittelyä, voima- ja notkeusosio sekä itse telineharjoituksia yhdellä tai useammalla telineellä. Lopuksi loppuverryttelyä tai leikkiä.Telinevoimistelun harjoittelu aloitetaan perusliikkeistä sekä voima,-ketteryys- ja notkeusharjoituksista.Telinejumpassa harjoitetaan taitoja permannolla sekä eri telineillä : rekki, hypyt, puomi, nojapuut ja renkaat. 

Ilmoittautuminen: Syksyn 2017 ryhmiin ilmoittautuminen on käynnissä. Ilmoittautuminen tehdään myClub-jäsenpalvelun kautta haluttuun ryhmään. 

Telinejumpparyhmämme toimivat taso-ja ikäryhmissä:

Alkeisryhmästä on hyvä aloittaa harrastus, mikäli lajista tai muusta akrobatia/sirkus/ muu voimistelu ei ole aiempaa kokemusta. 

Jatkoryhmiin tulevalta edellytetään harrastuneisuutta telinevoimistelusta tms vastaavan lajin parista, esim sirkus/jv-tai rytminenvoimistelu/ cheerleading. Oikea ryhmä löytyy usein kokeilemalla.

Jatkoryhmien vaatimustasosta kertoo numero ryhmän perässä 1 = vähintäään vuoden harrastuneisuus 2= harrastuneisuutta lajista jo useammalta vuodelta 3= harrastuneisuutta lajista useammalta vuodelta, lajitaidot hallussa hyvin. Edistyneet: Harrastuneisuutta lajista uselta vuodelta, lajitaidot hallussa hyvin

Kausimaksut: Perusryhmä 1 krt /vko 93 €   Lisätreeniryhmä / 5-6 vuotiaiden alkeisryhmä: 85 € Merkkiryhmä: 60 €