JOUKKUEVOIMISTELU

Jv2017syksy.JPG

Yhteystiedot: 
Lajivastaava Viveca Lindgren 
Kilpavalmennus.kirku@gmail.com

AJANKOHTAISTA: 

AVOIMET HARJOITUKSET JOUKKUEISTA KIINNOSTUNEILLE 24.11. klo 17.30 -18.30 Intolla, ilmoittautuminen: 

Uusi esivalmennusryhmä 2011-2012 syntyneille tytöille. Harjoittelee sunnuntaisin klo 13.15-14.30 Intolla. Katso lisää Esivalmennuksen alta joukkuevoimistelu palkista. 

Joukkuevoimistelu

Monipuolinen harrastus, jossa yhdistyy fyysinen harjoittelu ja taitoharjoittelu. Laji vaatii voimistelijoilta kokonaisliikunnallisten lajitaitojen osaamista, voimaa, molemminpuolista liikkuvuutta, hyvää koordinaatiokykyä ja rytmitajua.

Joukkuevoimistelu on taitolaji, jossa joukkue harjoittelee ja kilpailee muutaman minuutin kestävällä ohjelmalla Staratapahtumissa ja kilpailuissa. Ohjelman koreografia koostuu mm. erilaisista vartalonliikkeistä, tasapainoista, hypyistä, hyppelyistä ja joukkueen yhteistyöliikkeistä, jotka tulisi suorittaa yhtäaikaa ja yhdennäköisesti. Syksyisin Ohjelmaan yhdistetään voimisteluväline; naru, pallo, vanne, keilat tai nauha. 

Kenelle? 

KirkUssa on mahdollisuus harrastaa lajia monella tasolla. Joukkueita löytyy sekä harraste- että kilpapuolella 2002-2012 syntyneille tytöille. 

Milloin voi aloittaa? 

Harrasteryhmät ovat kaikille avoimia ja mukaan voi tulla elokuussa ja tammikuussa, jos vain tilaa on. Kilparyhmissä vaaditaan ryhmästä riippuen aikaisempaa osaamista ja omainaisuuksia. Kilparyhmiin seuraava hakukerta on  24.11. 

Voimistelijanpolulle voi lähteä seurassamme Voimistelukoulusta jo 3 vuotiaasta alkaen. Varsinaiseen joukkuevoimistelutoimintaan KirkU:ssa on mahdollisuus tulla mukaan 5-vuotiaista (esivalmennusryhmät) alkaen.

Seuran tavoitteena on tarjota voimistelijalle mahdollisuus harrastaa joukkuevoimistelua omalla taito- ja tavoitetasolla. KirkU:ssa on voimisteluryhmiä sekä harraste -että kilpatasolla eri ikäkausijoukkueissa.

Harjoittelu Intossa

Joukkuevoimistelu muutti koulujen saleilta Into Clubin liikuntasaliin toukokuussa 2017. Seuran kilpavoimistelumatto on käytössä Intolla päivittäin kaikilla JV-joukkueilla, joka on iso askel kohti parempia harjoittelu olosuhteita. Poikkeuksellisesti KirkUssa myös harrasteryhmät pääsevät harjoittelemaan matolla, joka harjoittelukerralla.  Into Club (Munkinmäentie 7) 

jv_aikataulu.jpg

IMG_0537.JPG