sirkusleijonat.jpgLasten harrasteliikunta

Ilmoittautuminen kevään 2018 ryhmiin on käynnissä.

Mikäli lapsi on ollut mukana ryhmässä syksykaudella, on nykyinen ilmoittautuminen voimassa myös kevätkaudella.

Mikäli lapsi ei jatka ryhmässä kevätkaudella on paikka peruttava sähköpostitse kurssivastaava(at)kirkkonummenurheilijat.fi

Tervetuloa iloisiin ja monipuolisiin liikuntaryhmiimme. Lapsille on runsaasti erilaisia jumppa-ja liikuntatunteja tarjolla ammattitaitoisten ohjaajien ohjaamina.

Toiminta on suunniteltu lapsen liikunnallinen kehitysvaihe huomioiden. Tunnit ovat vaihtelevia ja aiheet monipuolisia sekä lasta liikkumaan innostavia.

Ilmoittautuminen tehdään myClub-jäsenpalvelun kautta, halutun ryhmän kohdalta ryhmään tulevan lapsen nimellä.

pallokainalossa_5583_1.jpg
Huomioitavaa ilmoitettaessa lasta ryhmään:

1. Lapsen on oltava täyttänyt  vaadittavan ikävuoden ryhmään tullessaan.

2. Uusi liikkuja  saa käydä tutustumassa ryhmään kaksi kertaa maksutta (koko lukukauden kestävät ryhmät)

3. Mikäli ryhmässä ei jatketa ,on paikka peruttava sähköpostitse kurssivastaava(at)kirkkonummenurheilijat.fi